Sig godmorgen med dejligt friskbagt morgenbrød

 

Det kan næsten kun blive en god dag, når du starter den med lækkert morgenbrød fra Enø Bageri. Vi har et meget stort udvalg, der er bagt af de bedste råvarer, så du er sikret en velsmagende og sprød oplevelse.

Stort udvalg for enhver smag…

 

Smag og behag er forskellig. Derfor lægger vi vægt på et stort udvalg fra det klassiske franskbrød til spændende specialbrød med flere kornsorter og over til fedtfattige og fiberrige brød, der er mere grove og kan holde sig friskere længere. Det kan også være et af vores mange lækre koldhævede rugbrød som du kan få friskskåret i den skivetykkelse du bedst kan lide.

Det søde punktum på morgenbordet

 

Vi har også et stort udvalg af blandt andet wienerbrød, thebirkes, frøsnappere eller hvad der er din favorit som punktum på et godt morgenbord.

Vi er klar med svar

 

Har du spørgsmål til vores brød – eller ønsker du noget særligt er vi klar med svar, så du altid får dit favorit brød med hjem.

 

Enø Bageri lægger vægt på bæredygtighed

 

Alt vores varme vand bliver opvarmet af solenergi, det wienerbrød der ikke er solgt indgår i produktionen af romkugler, alt brød bliver genanvendt til fodring af køer og vi tager den økologiske mælk med retur fra gården og hele bageriet er energioptimeret med 3-lags termoruder og er velisoleret, så vi bruger et minimum af energi på opvarmning.